Збір підписів «Ні тарифному геноциду!» (Відео)

Автор: Kovyagi  //  Категория: Видео, Новости

Збір підписів «Ні тарифному геноциду!»

15 січня 2021 року, в м. Валки відбувся збір підписів «Ні тарифному геноциду!».

з 12.00 год. — 14.00 год. на центральній площі міста Валки, відбулось мирне зібрання людей прийшло більше 170 людей, з метою ЗБОРУ ПІДПИСІВ під ЗВЕРНЕННЯМ, з ВИМОГАМИ до різних гілок влади, через підвищення цін на транспортування газу та скасування пільгової ціни на електроенергію. Заяви про проведення, вищезазначеного заходу, були подані Валківському міському голові та начальнику Валківського відділу поліції, згідно чинного законодавства 13.01.2021 року.
За дві години, не можливо зібрати підписи, тому самі збори громади проводились в робочий день 15.01. 2021 року, щоб за вихідні дні, суботу і неділю, члени ініціативної групи, обрані на зборах протокольно, мали змогу зібрати підписи у всіх населених пунктах Валківської ОТГ.

Немного полезной информации: Купить небулайзеры (ингаляторы) фирмы Microlife Вы можете на сайте health-shop.com.ua/ru/34-ingaljatori-microlife где представлен большой выбор. Ингаляторы фирмы Microlife эффективно и быстро доставляют необходимую дозу лекарства непосредственно в больную область дыхательной системы.

Перекриття траси М-03 Відео Акція «Ні тарифному геноциду!» м.Валки

Тэги: , , , , , , , , , , , ,

Поделись с друзьями:

Написать коментарий