Акція «Ні тарифному геноциду!» м.Валки

Автор: Kovyagi  //  Категория: Видео, Новости

Акція «Ні тарифному геноциду!»»

7 січня 2021 року, в м. Валки на трасі М-03 відбулась АКЦІЯ «НІ ТАРИФНОМУ ГЕНОЦИДУ!».

В акції приняло участь більше 100 людей, з них 40 ходили по пішоходному переході.
Також на акції був тільки один депутат міської ради(ОТГ) !
Підтримували порядок на акції близько 40 поліцейських.
Цікавий факт: дорога була перекрита сомою поліцєію, на відстані 150 метрів в обидва боки від пешіходного переходу.

За ініціативою Олексія Прокопенка зі Сніжкова, з метою відстоювання інтересів громади та самозахисту від владного свавілля, щодо різкого зростання тарифів на електроенергію та підвищення ціни за доставку газу, 07 січня 2021 року, з 12.00 год. до 13.00 год. , на пішохідному переході, поблизу поста ДАІ (житловий масив Перемога міста Валки), в межах чинного законодавства, відбулася АКЦІЯ протесту на трасі Харків – Київ.
ЗАЯВИ про проведення АКЦІЇ були подані заявником 06.01.2021 року до поліції та до Валківської міської ради. Ця, АКЦІЯ, організована на підтримку протесту мітингарів Полтавської області та інших областей України ! Поспілкуємось, порадимось, висловимо свою думку, бо вже 08 січня 2021 року наступає ЛОКДАУН ! То ж маємо останній день, перед ЗАБОРОНОЮ, на зустріч і проведення АКЦІЇ Валківчанами ! Відриваємо свою п*яту точку і починаємо свою власну боротьбу за справедливість!

Тэги: , , , , , , , , , , , ,

Поделись с друзьями:

Один коментарий к “Акція «Ні тарифному геноциду!» м.Валки”

  1. ремонт трансмиссии прокоментировал(а):

    Также акции протеста у райгосадминистраций прошли в Новой Водолаге, Чугуеве, Дергачах, Лозовой, Богодухове, Изюме, Золочеве, на площадке перед ЦНАП в Мерефе, на центральной площади в Валках, перед городским советом в городе Барвенково, а также у Харьковского городского совета. Всего в массовых мероприятиях приняли участие болееучастников. Охрану общественного порядка осуществляли более 220 полицейских.

Написать коментарий