Сессия Ковяговской сельской рады от 28.10.2020 (Видео)

Автор: Kovyagi  //  Категория: Видео, Новости

Сессия Ковяговской сельской рады от 28.10.2020 (Видео)

Видео с очередной 66 сессии Ковяговской сельской рады VII созыва пленарное заседание которой состоялось 28.10.2020 в 14.00 в помещении Ковяговского поселкового совета.

На порядку денному 104 питання.

Event Агентство – праздник вашей мечты, который можно организовать с помощью настоящих профессионалов своего дела.

Все що нижче це авторозпізнавання, можливі помилки.
У К Р А Ї Н А
КОВ’ЯЗЬКА СЕЛИЩНА РАДА ВАЛКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Від 26 жовтня 2020 року № 42-о
Про скликання позачергової LХVІ сесії VII скликання
Відповідно до частини 4 та 5 статті 46 , ч.З ст.13 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Регламенту Ков’язької селищної ради, затвердженого рішенням II сесії VII скликання Ков’язької селищної ради від 24.11.2015 року № 9-УІІ:
1.Скликати позачергову LХVІ сесію VII скликання .

Пленарне засідання провести 28 жовтня 2020 року о 14.00 годині в приміщенні Ков’язької селищної ради з наступним порядком денним:
1.1. Про затвердження порядку денного LХVІ сесії VII скликання.
1.2. Про затвердження розпорядження селищного голови №41-о від 21.10.2020 року .
1.3. Про розгляд листа голови Банківської районної ради про надання попередньої згоди на прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Банківського району у комунальну власність територіальної громади селища Ков’яги майнового комплексу Валківського районного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, що знаходиться на території Ков’язької селищної ради.
1.4. Про розгляд звернення мешканців смт.Ков’яги , вул.Суворова з проханням взяти на баланс селищної ради колодязь громадського користування, який знаходиться поруч з домоволодінням №26.
1.5. Про розгляд звернення мешканців смт.Ков’яги, вул.Гагаріна, буд.№7, під’їзд №1 про надання матеріальної допомоги на придбання вхідних дверей в під’їзд.
1.6. Про виділення коштів до Дня інваліда.
1.7. Про надання одноразової матеріальної допомоги Олійник В.Г.
1.8. Про надання одноразової матеріальної допомоги Макаренко В.В.
1.9. Про виплату премії селищному голові до Дня захисника України.
1.10. Про внесення змін до бюджету селищної ради 2020 року.
1.11. Про затвердження тех. документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Брьохову В.В.
1.12. Про затвердження тех. документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Орлову С.В.
1.13. Про надання дозволу на розробку тех.документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Причині М.П.
1.14. Про надання дозволу на розробку тех.документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Варич С.П.
1.15. Про надання дозволу на розробку тех.документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Самусь Н.Г. та гр. Самусь В.Г.
1.16. Про надання дозволу на розробку тех.документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва І обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Бережному А.Г.
1.17. Про надання дозволу на розробку тех.документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Боярському А.В.
1.18. Про надання дозволу на розробку тех.документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр,Оберемок В.В.
1.19. Про надання дозволу на розробку тех.документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Дацьку О.М.
1.20. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дацько Л.П.
1.21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Броницькому М.А.
1.22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гаман С.О.
1.23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ніколенко О.М.
1.24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сапащенко Л.В.
1.25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Столяренко О.Ю.
1.26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кітченко Л. А.
1.27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Причина А.М.
1.28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Макаренко А.Ю.
1.29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Макаренко А.Ю.
1.30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самусь В.Г.
1.31. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. іванському 0.1.
1.32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корнієнко О.В.
1.33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Панченко В.В.
1.34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іванському І.І.
1.35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мельник Н.Г.
1.36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дехтярук О.М.
1.37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Халимон Н.А.

1.38. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Боярській Н.І.
1.39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Трохименко М.М.
1.40. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борщ М.С.
1.41. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тіщенко М.А.
1.42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лихольот Н.Д.
1.43. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Войтенко В.М.
1.44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Удовіченко О.М.
1.45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Макаренко І.Є.
1.46. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Алієвій 3.М.
1.47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Салащенко В.В.
1.48. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки удщісність гр. Вайтенко А.О.
1.49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Войтенко Т.М.
1.50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Назарько О.М.
1.51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вокзальній Л.П.
1.52. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у .вченість гр. Пилипенко С.В.
1.53. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Соболєвій О.А.
1.54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Соболєву О.В.
1.55. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Алєксєєвій І.М.
1.56. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Макаренко М.А.
1.57. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Старченко В.П.
1.58. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Норику Ю.Д,
1.59. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ананьєву О.В.
1.60. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кодєснику С.О.
1.61. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Соломко О.І.
1.62. Про скасування рішення XXIV сесії Ков’язької селищної ради VII скликання від 28.04.2017 року 330- VII.
1.63. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савченко К.А.
1.64. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Офій Т.І.
1.65. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Стецюрі С.М.
1.66. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яловенко В.І.
1.67. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савченко О.І.
1.68. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондаренко Л.М.
1.69. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вокзальній В.В.
1.70. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваленко О.М.
1.71. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Прошак Н.О.
1.72. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Харченко О.М.
1.73. Про надання дозволу ;йа розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власшсть гр. Наріжній Н.О.
1.74. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Харченко М.О.
1.75. Про надання Дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власшсть гр. Назарько А.М.
1.76. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваленко Р.П.
1.77. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевченко Т.В.
1.78. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петренко М.В.
1.79. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петренко А. А.
1.80. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Талову А.І.
1.81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Таловій С.І.
1.82. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тіщенко М.А.
1.83. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хомутовій В.В.
1.84. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сеняк Н.М.
1.85. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сеняку Я.Б.
1.86. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кирилюк Т.О.
1.87. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Подорожко М.М.
1.88. Про надання дозволу на розробку тех.документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для товарного сільськогосподарського виробництва гр. Россоха С.С.
1.89. Про затвердження проекту землеустрою про передачу земельної ділянки в оренду СФГ «Роща».
1.90. Про розгляд заяви голови СФГ «Роща».
1.91. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо надання у власність, як члену ФГ «Роща» земельної ділянки у розмірі земельної частки(паю)гр. Панченко О.В.
1.92. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо надання у власність, як члену ФГ «Роща» земельної ділянки у розмірі земельної частки(паю)гр. Панченко H.Г.
1.93. Про розгляд заяви гр. Подорожко Є.Є.
1.94. Про розгляд заяви гр. Макаренко В.М.
1.95. Про розгляд заяви гр. Макаренко В.В.
1.96 Про розгляд заяви гр. Макаренко Б.А.
1.97 Про розгляд заяви гр. Ананєвої Т.В.
1.98 Про розгляд заяви гр. Войтенко В.М.
1.99 Про розгляд заяви гр. Войтенко В.І.
1.100. Про розгляд заяви гр. Войтенко С.В.
1.101. Про розгляд заяви гр. Халимон В.М.
1.102. Про розгляд заяви гр. Халимон М.О.
1.103. Про розгляд заяви гр. Кіріченко С.П.
1.104. Про розгляд заяви гр. Кіріченко П. І.

Селищний голова Віктор ПУТІНЦЕВ

Тэги: , , , , , , , , , , , , ,

Поделись с друзьями:

Написать коментарий